Joint Editorial Offices: Cozy Industrial Office Space Design

Joint Editorial Offices Cozy Industrial Office Space DesignPost production company Joint Editorial’s new office used to be a warehouse. It’s very spacious with high ceiling, open loft and a lot of natural light. Enclosed individual offices situated along the edge of the office space provide privacy while the big open space at the center provides a public space for the employees to mingle.

Despite the divisions necessary, the office still have the feeling of airiness and light due to the large windows and skylights. The finishes and furniture are simple and the walls were left bare. Greeneries were also used to add some freshness to the spaces.

View photos of Joint Editorial office space design here Joint Editorial Offices: Cozy Industrial

Why use our services

You Save Time
Find the best spaces
Avoid costly mistakes
Get the best deal
Free Service!
Scroll to Top

FREE Report of Available Spaces!

Receive a free list of available spaces custom to your needs complete with lease rates, photos, and floor plans: